Vi gleder oss til å se dere på Oslo Design Fair den 31. Aug til 2. Sep 2022 hvor du kan ta- og lukter på Spongellé sin fantastiske produkter.

Oslo Design Fair 2022                   Oslo Design Fair Leanne's Studio Info
Du finner oss i Hall D – D02-03

Åpningstider: Onsdag og Torsdag 09:30-18:00 | Fredag 09:30-17:00

Oslo Design Fair har som ønsker at du skal reise hjem med 3 ting;
– Masse inspirasjon
– Gode idéer
– Spennende varer

På messen finner du sterke merkevarer fra attraktive innkjøpere som ogsà bruker messen til lansering av nye produkter.

Ta en tur til messen mellom 31.08 og 02.09 for å bli inspirert. Bruk muligheten for å drive nettverksbyging gjennom møteplasser, kunnskapsformidling og opplevelser.

Med å klikke her finner du mer info om utstillere og her finner du programmet til Oslo Design Fair.

Leanne’s Studio AS presenterer Spongellé på messen.Spongellé er en alt-i-ett skjønnhetsbehandling. Flerbruks bade- og dusjsvamp med innebygd kroppsvask. Vi har dusjsvamper som inneholder såpe, dusjsåpe, kroppskrem, svamper til barn, svamper til men, håndkrem og pedikyr svamp. Spongellé sin produkter er produsert i Los Angeles, USA og inneholder høykvalitets fuktighetskrem, botanikk, sjømineraler, antioksidant og anti-aging ingredienser. Dusjsvamp, duftlys, dusjsåpe, kropskrem, håndkrem – passer til hverdagen og som vakre gaver.

Produktene passer perfekt inn i frisør og velvære salonger og butikker som selger baderoms artikler eller har fokus på gave artikler. Har du et yogastudio so har vi Spiritual Detox kolleksjon til deg.

Finn ut mer om Spongelle her eller registrer deg som forhandler her.

Ta kontakt om du ønsker mer info